Klubben arrangerer også turer/utflukter, den her gangen gikk turen til Østfoldbadet i Askim
Bildene er fra tur med Klubben til Østfoldbadet i Askim (2009)

"Vi legger mest vekt på at ungene skal ha det gøy, samt ha et sted å være. Klubbkveldene blir fylt med å spille spill, biljard eller air hockey, danse, spille volleyball eller kubbespill."

Klubben på Eklund

Jaer Ungdomsklubb, også kalt Klubben på Eklund, administreres og er en del av Jaer Ungdomsforening. Klubben arrangeres i hovedsak av foreldre, som stiller frivillig som klubbledere og klubbvakter. Klubben er i utgangspunktet ment for barn på 5.-7. trinn på Jaer, Dal, Berger og Steinerskolen, men er også åpen for for eldre barn/ungdommer og barn fra andre skoler. I sesongen er Klubben åpen onsdager kl. 18:00 - 20:30.

Klubben har i løpet av de siste årene hatt enkelte temakvelder som for eksempel karneval, akekveld, overnatting og badelandtur.

Velkommen!