www.juf.no 
Priser: Leie av Eklund:
Gjelder privatpersoner og lokale foreninger:
Mandag t.o.m torsdag
+ evt vask
kr  800,-
kr  500,-
Fredag kveld (fra kl 17 hvis ikke annet avtales), inkl vask:


kr 1.500,-
Fredag kveld (fra kl 17 hvis ikke annet avtales) til lørdag kl 14, inkl vask:


kr 2.000,-
Lørdag, inkl vask:
kr 2.000,-
Lørdag til søndag kl 14 inkl vask:

kr 2.500,-
Fredag kl 17 til søndag kl 14, inkl vask:

kr 3.000,-

4 timers barnebursdag *
(normalt fra kl 16-20)

kr  400,-
Forhåndsbetaling kr  500,-

 

Eklund er et lokale som passer å leie for de fleste anledninger! Det har vært arrangert bursdager, jubileer, karneval, temafester, firmafester, brylluper, barnedåper, konfirmasjoner, rockekonserter, fotoutstillinger, årsmøter, kurs og mye annet i disse lokalene.Oppdekning i store sal til fest. Bildet er tatt foran scenen mot lillesal og kjøkkenet

Vi har et fullt utstyrt kjøkken å tilby våre leietakere. Det passer veldig fint å dekke til alt fra 30 til 80 personer, men vi har dekketøy til 100. Serviset er helt enkelt, hvitt og klassisk, og det finnes glass til alle typer drikke.

Det finnes både projektor og lerret tilgjengelig i lokalet. Ønskes disse tatt i bruk må det avtales spesifikt i forkant av arrangementet.

Leietaker må selv stå for servering/bespisning. Det er imidlertid mulig å gjøre avtale med Ungdomsforeningen i visse tilfeller, der vi kan være behjelpelige med servering av kaffe/kaker, kioskdrift eller liknende. Priser må i tilfelle avtales spesielt for hvert arrangement.

Den nyoppussede leiligheten i 2. etasje kan ved spesielle anledninger leies for kr 500,-. Dette er et lokale som egner seg godt for små møter med inntil 7-8 personer.

Det kreves kr 500,- i forhåndsbetaling ved signering av kontrakt.

Kontakt:
Har du spørsmål vedrørende utleie, ønsker du å leie eller ta lokalene nærmere i øyesyn, kan du ringe 911 35 998. Legg igjen navn og telefonnummer på telefonsvareren, og så tar vi kontakt i løpet av en dag eller to!

Ønsker du å leie Eklund en fast dag hver uke, er det også mulig. Pris avtales nærmere. Ta kontakt snarest på utleietelefonen!

Utleievilkår finner du i leiekontrakten .